Inte mycket

som händer här inte, har massvis med funderingar om skola och jobb, framtiden helt enkelt. Får tyvvärr inte ut något vettigt svar "/

En annan konversation som jag inte haft med mig själv men som jag likväl hade kunnat ha med mig själv, då jag faktiskt visste svaret, är denna;

Jag - Älskar du mig?
S - Klart att jag gör
Jag - Det är väl inte klart?
S - Jo för du är så vacker

Visst ska man nöja sig där? Det är väl hur gulligt som helst, men nejnej vi tjejer (jag vågar nog säga vi?) ska alltid ta och tolka saker så jag kläckte ur mig

- Så du älskar alla som är vackra?

Balen

blev helt underbar, haft fullt upp och gårdagen var seg. Det var igår jag kom ihåg varför jag inte dricker så mycket så ofta längre, fifan!


Litet smakprov :)


och

förberedelserna inför balen på onsdag har börjat..



Btw, anledningen till att jag ska ha silvertejp och inte en sådan lösbh är för att de där lösbharna bara finns i småstorlekar, äcklig skit! ;)

Regn

Jag fick ge mig, det började SPÖregna och då kunde inte täcket skydda mig längre och tyvärr va paraplyet inte stort nog.
Satsar på B.U.S istället, höhö ;)


Just nu



Ligger jag ute och väntar på solen, under paraplyet då det faktiskt regnar, men mitt öga skådar lite blå himmel..


Bild

Hittade en bild från skolmästerskapen i torsdags..


Foto: Sofie Söderström

Fundering

Inte orkat uppdatera, men idag fick jag en liten fundering..

Betalar vi för att slippa få barn?
Vi betalar för våra preventivmedel, allt från piller till plåster. Betyder det att vi betalar för att slippa barn? Detta leder till min andra fundering då, betalar vi för att få ha sex? Bara sex.

Vaken

Vi är fortfarande vakna, men vet inte om vi har fått så mycket plugg gjort, jag är iaf en liten bit på väg.. höhö.
Är faktiskt inte så speciellt trött heller, det kommer väl när jag sätter mig i bilen på väg hem sen, TRAFIKFARA!

Plugg

Inatt låg jag och grät för all ångest över allt plugg jag har kvar.
Så nu drar jag till skolan för att plugga hela natten lång med Emma BJ.

Böcker, HÄR KOMMER JAG!

Silvertejp

Det kan användas till mycket, det är nåot jag har lärt mig under mina år här nere i Smålandsskogar. Silvertejp är deras bästa vän, "går det inte att laga går det att laga med silvertejp" är deras motto.

Även jag har använt silvertejp idag, fast inte till att laga något utan för att höja något. Mina bröst. Du läste rätt, mina bröst. Det är nämligen bal nästa vecka onsdag och jag har en axelbandslös klänning vilket betyder att jag inte kan ha en vanlig bh. Silvertejp får duga lika bra, så det har jag roat mig med idag och tredje gången vi satte dit silvertejpen så lyckades vi få brösten att se någorlunda likadana ut. Det negativa är väl ändå att det inte är så skönt att dra bort den och det kliar nåt så in i när det sitter där det sitter.

"Ska man vara fin får man lida pin"


Slalom

Slalom är ett av de svåraste hinder i agility.
Jag och Easy har kämpat ett bra tag med detta och i tisdags kändes det som om poletten äntligen trillade ner, och det fortsatte även imorse.


Galna älskade hundjävel!

MEN när jag skulle köra lite ikväll igen gick det käpprätt åt h-vete. Kan vara så att han var trött, får hoppas på det och fortsätta igen imorn.


Man ser att jag inte är så lycklig, måste bättra min egna attityd när det går dåligt.

Släktträdet

Jag går mina sista dagar på en internatskola just nu, går man på internatskola mitt ute i skogen betyder detta att det inte finns så mycket att göra. Ungdomar är dock väldigt uppfinningsrika och hittar på saker att göra. I detta fall jag tänker på så handlar det om sex.
Det är så många som har sex på vår skola att det finns en tradition med att göra ett "släktträd" som visas upp för hela skolan i slutet av vårterminen. På detta slätträd står alla som har haft sex med någon på skolan med och tro inte några kommer undan, på en så liten skola där alla vet vem alla är så sprids saker och ting fortare än blixten, utan att överdriva.

Tänk er att människan i mitten har en könssjukdom - ALLA kommer då så gott som ha denna sjukdom, äckligt? Jag vet!

En väldigt enkel ritning av hur det kan se ut, tänk er ungefär 70 olika namn som alla hör ihop med den i mitten på ett eller annat sätt.



UPDATE:
Kolla in www.knullträdet.se ingenting med skolan att göra, men lite intressant.


Studentklänning

Jag är sjukt stolt över mig själv, har kollat på en klänning att ha till studenten väääldigt länge, är helt tokkär i den klänningen.
Har dock varit lite tveksam, kommentarerna till den säger att den är ganska genomskinlig, jag var även tveksam till storlekarna. Priset tycker jag var lite väl med, men som sagt jag är kär!

Tänkte att jag skulle vara duktig och kolla runt lite iaf, gick in på Gina Tricots hemsida och kollade, hittade en klänning som var söt och dessutom 300 kr billigare. Efter mycket om och men och efter att ha pratat med både mor och pojkvän så klickade jag hem den istället. Jag är sjukligt stolt över mig själv.


Här har vi den, den underbara klänningen jag skrev om som jag även valde bort, från nelly.com


Lååång dag

Jag hade en riktigt lång dag igår, två hundmänniskor var på skolan och hade föreläsningar för oss. Började åtta och slutade fyra, man blir rätt trött av att lyssna, men satan så intressant det var, man fick en hel del påminnelser och även några tankeställare.
De två som var  på skolan var inga mindre än Fanny Gott och Jenny Damm, ni som inte vet vilka de är, googla, jag kan säga kortfattat att det är två av de största hundmänniskorna i Sverige. Jävligt bra sådana också.

Efter dessa föreläsningar tränade jag slalom med Easy, jag för en gångs skull gav mig inte, men pepp från Emma och envishet lyckades jag genomföra det jag ville. Han tog de svåra ingångarna och jag backade inte tillbaka några steg bara för att han inte förstod, STOLT var namnet.


Fy vad tråkigt det känns att bara rabbla upp vad man gjort, jag återkommer med något bättre!

 


Happy

Något som får mig på bättre humör är min helt underbara lilla hund, även att den mörka vintern är borta hjälper. Kunde träna hunden halv tio på kvällen, tummen upp för det!

                                                      Finfina Easy

Ny blogg

Ny blogg, nya tider.. eller?

Efter en incident som jag skrev om på min andra blogg och som jag inte vill radera men inte heller visa för någon beslöt jag mig för att starta en ny blogg.
Jag har saknat bloggandet, att få yttra mina känslor och bara få skriva av mig. So here we go again!

Ville inte börja med ett argt inlägg som det första i min nya blogg men jag känner att jag måste.

Att en människa, en vuxen människa kan bete sig som du, det är för mig ett under. Både du och jag vet att jag inte riktigt kommer överrens med din nya familj, som inte ens är ny. Det är inte någon nyhet så varför bli så upprörd när jag säger det till dig. Att du, du kan klicka mig när jag säger något sådant är helt ofattbart, jag kan förstå att du blir sårad, jag kan förstå att du vill att de skulle få följa med, absolut. Men att kalla mig för en otrevlig person för att sedan klicka mig, bara för att jag är ärlig, ofattbart, det är helt jävla ofattbart.
Den här gången är det klippt, jag tänker inte höra av mig, jag vill inte ha en kontakt med dig som bara är falsk. Jag kommer inte kunna förstå dig, aldrig. Jag är även helt säker på att du inte kommer höra av dig till mig för att ta upp detta igen, du är för stolt för det. Du har sårat mig en gång för mycket nu, jag bad inte om att du skulle acceptera, inte heller att du skulle förstå, det enda jag ville var att du skulle kunna bemöta mig men inte ens det.
Du drar ner min energi till botten, varje gång pappa.

RSS 2.0